Despre Scrisorile Salemului

Ce este sufletul? Este doar o idee sau mai mult? Este el veșnic sau este muritor? Originea lui este din ceva mai mult de înțelegerea noastră sau din nimic?

Există o realitate dincolo de percepția senzorială? Dacă da, cum putem să o cunoaștem?

Suntem singuri sau nu în Univers? Dacă nu suntem singuri, de ce știința n-a ajuns până acum la o dovadă palpabilă?

Dacă totuși există o realitate dincolo de ceea ce percepția empirică poate să o cuprindă? Dacă totuși există o realitate care se poate cunoaște doar prin «iubire»? Și dacă «iubirea» este mai mult decât o stare sau un sentiment?

Citește singura carte care îți va răspunde pe deplin la toate întrebările de mai sus... o carte scrisă prin «iubire»: The Letters of Salem, Scrisorile Păcii... singura carte care te poate elibera de toată minciuna care este în lume... garantat!... condiția este să ai «iubire» în tine.

Nu-ți cer decât să arunci doar o privire... 5 minute din alergarea ta prin Univers... poate descoperi «iubirea» ta... n-ai nimic de pierdut, doar un pic din timpul tău; dar poți câștiga totul... căci ce-i mai valoros pentru tine în Univers decât sufletul tău?

Elias Even

Elias Even{:x}, autor al cărții Scrisorile Salemului, s-a născut în România la data de 25 mai 1977. Momentan trăiește în Germania, angajat la o firmă de aparatură medicală.

Cartea Scrisorile Salemului a fost scrisă în timpul liber, aproximativ într-o perioadă de patru luni, iar ea prezintă istoria Universului din «prima zi» până în prezent, aducând câteva informații despre unde va ajunge Universul mâine. Lucrurile sunt prezentate dintr-o perspectivă «neoiudaică».

Cartea Scrisorile Salemului prezintă istoria umanității într-o manieră unică, cum nicio altă carte nu a făcut-o până acum. Autorul recunoaște că fără ajutorul «Iubirii» și agenților ei neperceptibili din punct de vedere empiric, această carte n-ar fi avut șansa de a prezenta adevărul într-o manieră clară și concretă.

La origine, cartea Scrisorile Salemului a fost niște scrisori adresate unei prințese, azi numită Roza... așa autorul îi scria:

» Am crezut că nu se mai termină săptămâna asta, mă bucur că a trecut... de mâine trebuie să mă apuc de scris – planul e o carte; ar trebui să o termin până la jumătatea lunii viitoare. Trebuie să o scriu. Acum înțeleg tot adevărul... stelele mi-o cer. Voi avea weekend-urile ocupate... dar n-o să uit de tine... (15 ianuarie 2021) «

» Cartea pe care o scriu... adevărul... nu are legătură cu noi... aparent. Ea e o înțelegere completă despre: 1. „Alfa”, 2. Creațiune, 3. Păcat, 4. Israel, 5. Profeții: Ierusalim, 6. Șapte Biserici, 7. Profeții: Salem, 8. „Omega”. Titlurile nu vor fi exact așa... e doar ideea. Titlul cărții: Scrisorile Salemului; subtitlul ei: Prințul moștenitor și comorile Cetății Heruvimilor… Ți-am zis doar... nu cumva să fii înțeles greșit. Te iubesc! – vise roz. (16 ianuarie 2021) «

» Astăzi am terminat cartea... e un fel de-a spune, abia am terminat capitolul al doilea, însă azi am scris ultima pagină a cărții... Ți-am mai spus, „e bine să știi sfârșitul de la început”, iar când «sfârșitul» e frumos, poate fi «început» în altă gamă și mai roz. Te iubesc! Te iubesc în toate direcțiile curgerii timpului, te iubesc în ieri, te iubesc în mâine... însă eu nu mai sunt în ieri și nu am ajuns în mâine... Astăzi(!) te iubesc... frumos și roz. Rozul ești tu! – «frumosul» vieții mele de azi, de ieri și de mâine. (30 ianuarie 2021) «

» Data de sus nu e greșită... deși azi este 17 mai 2021... gândurile de concluzionare ale cărții le-am scris în 30 ianuarie 2021... atunci vedeam așa concluzia cărții: «Iudaismul» a pornit frumos, cu trecerea timpului a ajuns un dezastru (contribuția «zeilor»); «creștinismul» a pornit frumos, cu trecerea timpului a ajuns un dezastru (contribuția «zeilor»); «islamismul» a pornit frumos, cu trecerea timpului a ajuns un dezastru (contribuția «zeilor»)... Ce propun?... «neoiudaism»!

Azi propun o întoarcere spre «roz», de a cuprinde cu toată ființa «Iubirea», de a lăsa «Iubirea» de a pătrunde în toate cămăruțele din suflet... pentru că «Iubirea» e totul, prin «Iubire» și din «Iubire» tot ceea ce există și-a găsit izvor de existență. Cea mai mare problemă a omenirii nu are legătură cu albastrul ce se vede pe fereastră... Problema omenirii de la început a fost «gri»... de la început a fost magie și încercare disperată de-a obține ilicit ceea ce doar «Iubirea» poate fi. De aici a pornit eșecul umanității, problema omenirii nu-i albastră înspre stele, e «griul» dintre noi, e «griul» aruncat în «Iubire». «Griul» acestei lumi se va sfârși... ceea ce cu adevărat contează e să adunăm cât mai mult «roz» în noi și să-l „aruncăm” cât mai frumos unii în alții... «rozul» e etern... în «roz» e tot secretul la eternitate, la tinerețe, la frumusețe, la «Paradis» fără sfârșit. (17 mai 2021) «

  • Thy Light Is Come
  • RevivalGlobal
  • ElijahToday
  • SalemsLOVE
  • EliasTODAY
  • CarmelTodai
  • CARMELinternational