Susține Scrisorile Salemului

Și tu poți susține acest proiect, în primul rând ajutând la traducerea cărții Scrisorile Salemului în cât mai multe limbi. Așa, alături de «stele», contribui și tu la demascarea minciunii și promovarea adevărului despre «Iubire» și demersurile ei pentu a elibera pe cât mai mulți de sub sclavia minciunii.

Bineînțeles, tu trebuie să fi convins că susținerea acestui proiect se suprapune cu modul în care vezi tu realitatea, iar pentru aceasta trebuie mai întâi să citești această carte. Adevărul nu are nevoie de artificii pentru a te convge; adevărul în sine este convingător.

Pentru a fi convins de adevăr, tu trebuie să te expui la influnențele «Iubirii», iar această carte încearcă se te ajute. E scrisă din iubire petnru tine, iar dacă tu ești sensibil la «Iubire» vei înțelege, dar dacă nu ești sensibil la «Iubire» cu părere de rău îți spun că nimeni și nimic nu te va ajuta să înțelegi. Totul depinde de inima ta, căci adevărul nu se poate înțelege prin percepții senzoriale, adevărul se simte cu inima.

În sprijinul acestui proiect «stelele» au priomis o revărsare specială de «duh», influențe de «Iubire»; însă până atunci e nevoie de tine, așa cum a fost nevoie de mine să scriu ceea ce «stelele» au doit să transmită lumii în aceste vremuri cu totul speciale, numite „vremea potrivită”.

Pentru a accesa materialele ai nevoie de parolă.


Îți pun la dispoziție tot materialul care stă la baza acestui proiect. Aparent e o carte, în realitate este mai mult: este hrană roz din «stele» pentru sufletul tău. Deși pare a fi gratis, în realitate acest material este foarte scump, prețul răscumpărării tale din «gri» și minciună, motiv pentru care am restricționat accesul la el întrucât mai întâi trebuie să citești secțiunea Termeni și condiții.

Pentru a obține accesul la material ai la dispoziție secțiunea Contact sau canalul de Telegram EliasEven.

Nu în ultim rând tu poți contribui la susținerea acestui proiect și prin sprijin financiar prin intermediul PayPal sau Scrill către eliaseven@gmail.com sau prin Revolut la @elia7even.

De asemenea am deschis special pentru susținerea acestui proiect un canal pe Telegram unde vor fi oferite mai multe informați și răspunsuri la eventuale întrebări: EliasEven.

Îți mulțumesc pentru vizita pe acest site și pentru orice fel de suport, fie și doar pentru evadarea ta din minciună.

Fii «roz»!

Și pentru că într-adevăr poți susține acest proiect, am creat posibilitatea de susținere a acesti proiect și prin intermediul Buy me a coffee.

Îți mulțumesc!

  • Thy Light Is Come
  • RevivalGlobal
  • ElijahToday
  • SalemsLOVE
  • EliasTODAY
  • CarmelTodai
  • CARMELinternational